Terug naar boven!

MAKE-UP & WORKSHOPS

Ariane Inden make-up. Heel uitgebreid. Perfectie in kleuren. Perfectie in texturen. Ontdek Ariane Inden make-up. Accentueert wonderlijk. Natuurlijk.
 
 
Make-up advies
Hoe vaak heb je niet de verkeerde lipstick gekocht. Of heb je je foundation te snel uitgekozen vanwege een ongeduldige verkoopster. In Ariane Inden winkels is geen haast. Er staan lange make-up tafels. Met spiegels. Uitgebreide make-uplijnen kijken je aan om getest te worden. Je kunt zelf testen of advies vragen. 
 
Je wordt dan mooi opgemaakt. Volgens de laatste trends, natuurlijk of zoals je wenst. Een ingevuld “gezichtje” met de gebruikte kleurnummers krijg je mee. Allemaal gratis.
 
 
Bruidsmake-up  
Een stralende bruidsmake-up op jouw dag! Informeer naar de mogelijkheid en prijzen bij een Ariane Inden Beauty Store & Salons bij jou in de buurt. Een bruidsmake-up wordt altijd voorafgegaan met een proef make-up in de weken voorafgaand aan de grote dag. Voor een bruidsmake-up op locatie wordt een meerprijs berekend.                                       
 
Ook voor de bruidsmeisjes of de (schoon)moeder van de bruid hebben wij speciale make-up aanbiedingen beschikbaar.
 
 
 
Make-up voor speciale gelegenheden
Voor iedere gelegenheid is er een mooie make-up look. Onze specialisten staan voor je klaar om je make-up voor speciale gelegenheden te verzorgen. Denk hierbij aan:
 
 
Je kunt hiervoor altijd een afspraak maken met jouw Beauty Store & Salons. De Ariane Inden specialist kan je van professioneel advies voorzien en voorbereiden op deze speciale dag.
 
 
Workshops
Wil je alles weten over huidverzorging en/of make-up? Dat kan met de interactieve en leerzame Ariane Inden workshops. Met de workshops van Ariane Inden mag je helemaal zelf aan de slag! Jij staat in de schoenen van de visagist en specialist. Ariane Inden Cosmetics organiseert workshops op een dag naar keuze. Alleen, met z'n tweeën of met een groep.
 
Ariane Inden Cosmetics biedt de volgende workshops aan: 
 
Make-up Atelier 30 minuten - € 35 p.p. 
Kom alles te weten over make-up en meer bij een van de Flagship Beauty Store & Salons van Ariane Inden en ontdek je mooiste make-up look! Voorafgaand leer je basistechnieken om je huid optimaal te prepareren, gevolgd door een prachtige make-up look. De tijdsduur van de Make-up Atelier bedraagt ongeveer 30 minuten.
 
 
Beauty School Workshop 50 minuten - € 50 p.p. 
Heb je altijd al willen weten hoe je je huid het beste kunt verzorgen? Welke reiniging het beste bij jouw huid past en hoe deze te gebruiken? Welke make-up kleuren en texturen het meest voor jou geschikt zijn? Het wordt je allemaal verteld tijdens de Ariane Inden Beauty School Workshop!
 
Tijdens deze 50 minuten durende workshop krijg je uitleg en advies op het gebied van huidverzorging & make-up. De inhoud van de Beauty School Workshop ziet er als volgt uit:
 
 
De Beauty School Workshop is een leuke workshop om in relatief korte tijd veel te weten te komen over huidverzorging en make-up. Wanneer je uitgebreidere informatie wenst, is de VIP Beauty Experience van 2 uur hiervoor zeer geschikt. 
 
 
VIP Beauty Experience 2 uur - € 100 p.p.
De VIP Beauty Experience is een zeer uitgebreide workshop waarin je alles te weten komt over huidverzorging en make-up en het leukste is, je mag er helemaal zelf aan de slag onder begeleiding van een Ariane Inden Specialist. 
 
De VIP Beauty Experience duurt 2 uur en bestaat uit de volgende aspecten:
 
 
Make-up Workshop 2 uur - € 60 p.p. - vanaf minimaal 2 personen
Neem een kijkje in de wereld van visagie tijdens een make-up workshop van Ariane Inden. Je leert veel. Tijdens deze workshop kan je interessante make-up technieken eigen maken. Je leert hoe je je het mooiste kunt opmaken en hoe je de bijzondere aspecten van je gezicht kan accentueren. Daarnaast zal je gezichtsvormen (zoals kaaklijn, neus, ogen, wenkbrauwen, mond) leren herkennen en hoe je deze het mooist kan laten uitkomen met make-up. De workshop bestaat uit afwisselend theorie en praktijk. Voor de make-up workshop van 2 uur dienen minimaal 2 deelnemers te zijn. 
 
Komen deze vragen je bekend voor?
 
Onder begeleiding van een Ariane Inden specialist worden deze en andere vragen beantwoord. Het programma ziet er als volgt uit:
 

 

Het leukste is om met meerdere personen deel te nemen om verschillende vormen van het gezicht te herkennen. De kosten van de workshop kunnen verschillen per filiaal. Informeer bij de vestiging van jouw keuze voor het juiste tarief. Ben je op zoek naar een workshop voor 1 persoon? Dan is de VIP Beauty Experience een leuk alternatief voor de make-up workshop. 
 
 
Cadeautip! 
Het is tevens mogelijk om de workshop als cadeau aan te bieden. Indien gewenst kan een product of producten pakket voor een speciaal gereduceerde prijs inbegrepen worden bij de workshop. Voor verdere vragen en informatie kan je uiteraard altijd telefonisch contact met ons opnemen. Voor het maken van een afspraak kun je ook direct met de vestiging van je keuze contact opnemen. 
 
Telefoonnummer: 0294-288261
E-mail: marketing@arianeinden.com
 
Algemene voorwaarden workshops