Terug naar boven!

Liquid Eyeliner -

Product informatie

Model: kunststof huls met kwastdop - Brown (black/brown)
Inhoud: 9 g
Prijs: 35,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Deze liquid eyeliner brengt makkelijk en gelijkmatig aan, geeft veel kleurpigment en droogt snel. Dit komt omdat het een iets drogere substantie is. Geeft een mooi verfijnd lijntje rond de ogen. Makkelijk om mee te nemen en snel een mooie eyeliner te zetten. De verpakking is groter dan de inhoud zodat het kwastje niet te vol met pigment komt te zitten. Hierdoor is het gemakkelijker om een mooie, strakke eyeliner te zetten.

De verpakking is niet tot de top gevuld. Om er voor te zorgen dat het product goed aanbrengt hoort de verpakking niet helemaal vol te zitten. Er komt bij een te volle verpakking teveel op de applicator en dat geeft geen mooi resultaat. Er zal dus bij een nieuw product altijd een bepaalde hoeveelheid van de verpakking uit lucht bestaan zijn.

Inci's:
Aqua (Water), Glyceryt Stearate, PVP, Stearic Acid, Proplene Glycol, Trithanolamine, Emulsifying Wax NF, PEG-100 Stearate, Disodium EDTA, Sodium Dehydracetate, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Imidazolidinyl Urea, Simethicone.