Terug naar boven!

Instant Anti Wrinkle Face Lifting Gel --

Product informatie

Model: dispenser 150 ml
Inhoud: 150 ml
Prijs: € 85,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

In extra grote, luxe voordeelverpakking

Een bijzondere huidverstrakker. Maakt de huid strak en glad, zonder dat de huid in het gevoel strak aanvoelt. Instant Anti Wrinkle Face Lifting Gel kan gebruikt worden voor gezicht, hals en decolleté, en geeft een mooi strak resultaat rondom de ogen. Huidverstrakker, lift de huid direct, maakt de huid glad, ideale basis voor make-up Je gebruikt het product minimaal 1 keer per dag in de ochtend of voor het uitgaan. Kan ook meerdere keren per dag gebruikt worden. Het is tevens een verzachtende gel voor het slapen gaan. Bij de huid die meer voeding nodig heeft kan het ook onder de nachtverzorging aangebracht worden.

Gebruik:
Instant Anti Wrinkle Face Lifting Gel kan twee maal direct over elkaar gebruikt worden om het resultaat te versterken. Gebruik de gel op een schone en droge huid.

Instant Anti Wrinkle Face Lifting Gel is een perfecte basis voor make-up. De make-up blijft beter en langer zitten. Wanneer de huid vetarm is kan over de gel een dagverzorging aangebracht worden, wat de werking niet vermindert. De gel heeft een verfrissend effect. Gebruik Instant Anti Wrinkle Face Lifting Gel iedere ochtend, en 's avonds bij speciale gelegenheden voor een mooie frisse, gladde en strakke huid. Een fijn product voor de huid om te hebben. De gel is ook geschikt voor de mannenhuid.

Actieve werkstoffen:

CARBOMER + POLYSORBATE 20 + PALMITOYL OLIGOPEPTIDE + PALMITOYL TETRAPEPTIDE-3 = zorgt ervoor dat rimpeltjes en fijne lijntjes minder zichtbaar worden en draagt bij aan verbetering van een goede huidelasticiteit.

SODIUM LACTATE + TEA LACTATE + SERINE +LACTID ACID + UREA + SORBITOL = zorgt voor een goede hydratatie van de huid en maakt de huid zacht en soepel.

ALLANTOIN = verzacht de huid en draagt bij aan een natuurlijk huidherstel.

RETINYL PALMITATE = Vitamine A, helpt rimpeltjes minder zichtbaar te maken en helpt de huidelasticiteit te verbeteren.

TOCOPHERYL ACETATE = Vitamine E, ondersteunt de bescherming van cellen in de huid tegen oxidatie en vrije radicalen. Helpt het huidverouderingsproces te vertragen.

GLYCERIN = helpt het vochtgehalte op peil te houden, en maakt de huid zacht en soepel.

ALCOHOL DENAT = heeft een verfrissende werking.

 

De dispenser is een doorzichtige verpakking. De crème komt bij een nieuw product tot ongeveer net onder het "Inden-wapenschild" merkteken. Bij het afvullen blijven er altijd luchtbelletjes in de crème. Soms vormen die een wat grotere luchtbel. Dit heeft geen effect op het product. Het vacuümpompsysteem aan de bovenkant is vrij groot. De eerste keer moet deze ruimte helemaal gevuld worden met crème om het vacuümmechanisme in werking te zetten, waardoor het onderste afsluitplaatje een groot stuk omhoog komt. Het kan dan lijken alsof er niet voldoende in de verpakking zit, maar dat is niet zo.