Terug naar boven!

Re-activating Clarifying Lotion --

Product informatie

Model: flacon 250 ml
Inhoud: 250 ml
Prijs: Ä 69,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

UITVERKOCHT! Niet bestellen, staat alleen nog gereserveerd voor vaste klanten.

Deze verfrissende lotion verwijdert de laatste restjes van de reiniging, is de ideale voorbereiding op de verzorging. Zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar. Exfolieert (verwijdert dode huidcellen), sluit de poriŽn, fris door menthol. Je gebruikt het product 2 keer per dag in de ochtend en de avond.

Gebruik:
Breng de lotion met een wattenschijfje aan op het gezicht. De huid voelt fris en schoon aan. De poriŽn sluiten zich. Re-activating Clarifying Lotion heeft een exfoliŽrende werking en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor zal het wattenbolletje steeds gekleurd zijn (dode huidcellen), ook al is de huid vooraf intensief met Ariane Inden Extra Mild Massage Cleanser gereinigd. Door gebruik van Re-activating Clarifying Lotion worden crŤmes nog beter door de huid opgenomen.

Gebruik Re-activating Clarifying Lotion niet op de huid tussen de wenkbrauwen en ogen. Maak eerst het wattenschijfje nat met water, knijp het uit, sprenkel er een beetje lotion overheen en breng het aan op het gezicht als de huid erg gevoelig is. Ariane Inden Re-activating Clarifying Lotion heeft een duidelijk waarneembare werking voor de huid. Kampfer en menthol hebben een verfrissende en reinigende werking.

Re-activating Clarifying Lotion is licht geparfumeerd met Ariane Inden Basic. Deze lotion is ook ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar speciaal voor de gevoelige huid.

Verpakking:
150ml, 250ml en 500ml flacon.