Terug naar boven!

Lip Pencil Natural & Soft -- Vernieuwd

Product informatie

Model: potlood met zilverkleurige metalen dop - Kleur 111
Inhoud: 1,2 g
Prijs: 32,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

UITVERKOCHT!

Let op: alleen leverbaar buiten de EU. Vanwege de exclusiviteit kunnen levertijden langer zijn. Je kunt het beste rekening houden met een levertijd van meer dan 7-10 werkdagen.

Ariane Inden Lip Pencil Natural & Soft is een verfijnd lippotlood voor de lippen. Een kleurintensief, fijn, zacht en watervast potlood op basis van een zachtere samenstelling. Het potlood is niet hard en accentueert en/of corrigeert de contour van de lippen op mooie wijze. De kleur blijft heel lang zitten vanwege de speciale weatherproof formule. Een mooie basis voor onder de lipstick kun je met dit potlood aanbrengen door met het potlood de lippen volledig in te kleuren. Zo blijft de kleur en de lipstick urenlang mooi zitten.

 

Dit is geen oogpotlood. Gebruik dit potlood niet voor de ogen.

 

Tips:

- Voor gebruik het lip potlood slijpen. Het potlood moet de eerste keer geslepen worden. Dit lip potlood is zo ontworpen dat de punt voor gebruik optimaal beschermd blijft tijdens transport.

- Ga komend seizoen mee met de trend van volle lippen, omlijn deze met het Ariane Inden Lip Pencil voor een verzorgd, mooi en volumineus effect.

- Bewaar het potlood 0p kamertemperatuur. Bij hogere temperaturen koel en donker bewaren.