Terug naar boven!

LipToxyl X3 Revolumizing Lipcare - LipToxyl

Product informatie

Model: huls met applicator - X3 Revolumizing
Inhoud: 5,6 g
Prijs: 55,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Let op: alleen leverbaar buiten de EU. Vanwege de exclusiviteit kunnen levertijden langer zijn. Je kunt het beste rekening houden met een levertijd van meer dan 7-10 werkdagen.

De laatste doorbraak in cosmetische technologie, Liptoxyl Lipcare lift lijntjes op met zoveel kracht dat lip injectables overbodig zijn en waar geen enkele injectie tegenop kan. Deze buitengewone formule is een ultra lichtgewicht, niet plakkerig en geeft geen branderig gevoel of irritatie. Het hydrateert, verzacht en geeft volume aan de mond. Lippen worden voller en lijntjes worden zichtbaar minder. Het remodelleert, herstelt en vult continue de lippen voor jonger uitziende contouren en mooie volle lippen.

Klinische test hebben bewezen dat bij een driedagelijks gebruik gedurende een maand hydratatie van de lippen met 155% is verbeterd, de lippen 158% in volume toegenomen zijn en zachter werden met 533%. Tevens verbetert het de stevigheid van de lippen.

De verpakking is niet tot de top gevuld. Om er voor te zorgen dat het product goed aanbrengt hoort de verpakking niet helemaal vol te zitten. Er komt bij een te volle verpakking teveel op de applicator en dat geeft geen mooi resultaat. Er zal dus bij een nieuw product altijd een bepaalde hoeveelheid van de verpakking uit lucht bestaan zijn.