Terug naar boven!

Signature Shadow Quad -

Product informatie

Model: Goddess
Inhoud: 7 g
Prijs: Ä 95,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Let op: alleen leverbaar buiten de EU. Vanwege de exclusiviteit kunnen levertijden langer zijn. Je kunt het beste rekening houden met een levertijd van meer dan 7-10 werkdagen.

Signature Shadow Quad is een fluweelzacht en glanzend oogschaduw pallet dat zorgt voor een glamoureuze oogopslag. Deze Signature Shadow Quad is onmisbaar in de tas van fashion addicts. In het pallet zijn vier bij elkaar passende kleuren in parelmoer, glans en metallic samengebracht en ze geven licht als de kleuren van de regenboog. Iedere kleur heeft een magisch effect is en het is overweldigend wanneer kleuren met elkaar gemengd worden. De Signature Shadow Quad creŽert een onweerstaanbare look die de persoonlijke stijl van mode iconen benadrukt. Heel gemakkelijk kan je een natuurlijke dagmake-up omtoveren tot een feestelijke avond make-up.

Door de hoogwaardige kwaliteit grondstoffen en pigmenten vervagen de kleuren niet en blijven deze lang perfect zitten. De Signature Shadow Quad is hypoallergeen, niet op dieren getest en bevat geen dierlijke grondstoffen en geen parfum. De Ariane Indenís hypo allergene formules zijn anti-irriterend en bevatten vitamine A en E om de oogleden te verzorgen en te beschermen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verkrijgbaar in Goddess, Purist en Cougar.

Inci's:
Trycaprylin, Zinc Stearate, Koalin, Baron Nitride, Magnesium Myristate, Silica, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopheryl Ascrobyl, Palmitate, Chlorpenesin, Potassium Sorbate, Tetrasodium ETDA.