Terug naar boven!

Brow Tint Lites

Product informatie

Model: huls met applicator - Auburn Lites
Inhoud: 5,4 g
Prijs: 35,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Een mascara voor de wenkbrauwen, het kleurt de wenkbrauwharen en houdt de wenkbrauw in model. Kleur voor een natuurlijk uitziend resultaat. De Brow Tint Lites bevat een speciaal borsteltje, waardoor het gemakkelijk is aan te brengen, waardoor het niet op de huid komt en wat het effect heel natuurlijk maakt. Extra geschikt voor de nog lichtere tinten blond en rood haar.

De verpakking is niet tot de top gevuld. Om er voor te zorgen dat het product goed aanbrengt hoort de verpakking niet helemaal vol te zitten. Er komt bij een te volle verpakking teveel op de applicator en dat geeft geen mooi resultaat. Er zal dus bij een nieuw product altijd een bepaalde hoeveelheid van de verpakking uit lucht bestaan zijn.

Inci's:
Water, Talc, Cyclomethicone, Propylene Gycol, Beeswax, Carnauba, Glyceryl Stearate, Triethanolanibe, PVP, Isostearic Acid, Oleic Acid, Stearic Acid, PVP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, Dimethicone, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Wheat Oligosaccharides, Nylon-12, Silk Powder, Tocopherol, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Disodium EDTA, Ascorbyl Palmitate, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Imidazolidinyl Urea.