Terug naar boven!

24 hours Moisturizer - UV Filters SPF 15 --

Product informatie

Model: dispenser 50 ml
Prijs: € 60,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Optimale 24-uurs verzorging voor de vochtarme huid. Deze crème heeft een vochtinbrengende werking door de uitgebalanceerde samenstelling van vochtregulerende ingrediënten, en beschermt de huid tegen de negatieve invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen. 24 Hours Moisturizer heeft een lichte zachte unisex geur en is geschikt voor alle huidtypen. Ook geschikt voor de gevoelige huid. Dag en nacht, vochtinbrengend, UV filter, rond de ogen, lichte emulsie, voedt en berschermt, anti-ageing.

Gebruik:
24 Hours Moisturizer helpt naast het vochtinbrengen ook het natuurlijk vetgehalte te ondersteunen en gaat voortijdige rimpelvorming tegen door de grote hoeveelheid aan vitamines en werkstofcomplexen. Rimpeltjes worden zachter. Je gebruikt het product 2 keer per dag in de ochtend en de avond.

De crème geeft de hele dag een aangenaam en verzorgd gevoel, trekt snel in de huid zonder een vetlaagje achter te laten. Breng het 's morgens en 's avonds aan op een schone huid. 24 Hours Moisturizer is een goede make-up basis en kan ook aangebracht worden in de hals en op de tere huid rond de ogen. De crème is ook geschikt voor de mannenhuid.

24 Hours Moisturizer heeft een lichte zachte unisex geur en bevat SPF 15.

Actieve werkstoffen:
 

PENTAVITIN = Bindt zich aan de huideigen proteïnen, waardoor deze de vochtopnamecapaciteit  van de huid helpt te herstellen. Helpt de natuurlijke vochtbalans te onderhouden van de huid. Geeft hydratatie aan de huid tot wel 72 uur.

 

SEPILIFT  = Natuurlijk product dat huidveroudering helpt tegen te gaan. Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels. Beschermt tegen vrije radicalen en helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Panthenol = verzacht de huid en draagt bij aan het natuurlijk huidherstel.

ALLANTOIN = verzacht de huid en draagt bij aan de verzorging en voor een natuurlijk huidherstel.

Bisabolol:  Verzacht de huid.

Vitamine E = Anti-oxidant, beschermt de huid tegen weersinvloeden.

Tijm extract =  Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf,  helpt de huid te herstellen.

UVA + UVB SPF 15 = Beschermt de huid tegen de schadelijke UV straling en helpt voortijdige huidveroudering tegen te gaan.