Terug naar boven!

24/7 Rejuvenating Hydration+ Cream SPF 15 - NIEUW RECEPTUUR --

Product informatie

Model: dispenser 50 ml
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 67,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Rijke 24-uurs anti ageing vochtregulerende gezichtscrème. De crème hydrateert, voedt, beschermt en verzacht. Ondersteunt de natuurlijke zuurmantel, vochtgehalte en sebumlaag van de huid door de uitgebalanceerde samenstelling van vochtregulerende, voedende, anti-ageing verzorgende ingrediënten. Onder andere SPF 15 (Europese Factor, UVA en UVB Bescherming) beschermt de huid tegen huidveroudering door negatieve schadelijke UV-stralen. Door de waterproof eigenschappen blijft de crème voedend en verzorgend. Let op: dit geldt niet voor de UV bescherming. Tijdens verblijf in de zon is het advies om regelmatig de huid in te smeren met een hoge beschermingsfactor.

Gebruik:
De 24/7 Rejuvenating Hydration+ Cream gebruik je dagelijks, ook in de winter, als normale dag- en nachtverzorging op een schone huid en op alle delen van gezicht, hals en decolleté. 24/7 Rejuvenating Hydration+ Cream ondersteunt het vochtgehalte van de huid op peil en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Door de grote hoeveelheid aan anti ageing werkstofcomplexen en een grote concentratie vitamine E met anti oxiderende werking houdt de creme de huid jong, strak en elastisch.

24/7 Rejuvenating Hydration+ Cream is een goede bescherming tegen UV-stralen tijdens sporten in de buitenlucht of als u zich de hele dag in de zon of buiten bevindt. Deze crème heeft goede beschermende UVA+UVB beschermingsfactoren. De crème geeft de hele dag een aangenaam en verzorgd gevoel, trekt snel in de huid en hoeft niet dik aangebracht te worden. Is tevens een fijne make-up basis, kan ook aangebracht worden in de hals en op de tere huid rond de ogen en is ook geschikt en aan te bevelen voor de mannenhuid.

De 24/7 Rejuvenating Hydration+ Cream heeft een lichte zachte unisex geur en bevat SPF 15. Geeft een verwennende luxe ervaring op de huid.

Actieve werkstoffen:
 

PENTAVITIN = Bindt zich aan de huideigen proteïnen, waardoor deze de vochtopnamecapaciteit  van de huid helpt te herstellen. Helpt de natuurlijke vochtbalans te onderhouden van de huid. Geeft hydratatie aan de huid tot wel 72 uur.

 

SEPILIFT  = Natuurlijk product dat huidveroudering helpt tegen te gaan. Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels. Beschermt tegen vrije radicalen en helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Panthenol = verzacht de huid en draagt bij aan het natuurlijk huidherstel.

ALLANTOIN = verzacht de huid en draagt bij aan de verzorging en voor een natuurlijk huidherstel.

Bisabolol:  Verzacht de huid.

Vitamine E = Anti-oxidant, beschermt de huid tegen weersinvloeden.

Tijm extract =  Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf,  helpt de huid te herstellen.

UVA + UVB SPF 15 = Beschermt de huid tegen de schadelijke UV straling en helpt voortijdige huidveroudering tegen te gaan.