Terug naar boven!

4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care SPF 15 - NIEUW RECEPTUUR --

Product informatie

Model: Dispenser 50 ml
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 70,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Wat is het:
  • Intens hydraterende en voedende crème met hoge UVA- en UVB bescherming. 
  • Water- & weatherproof huidverzorging voor alle jaargetijden die de natuurlijke beschermingslaag en het natuurlijke vochtgehalte ondersteunt.
4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care SPF 15 is een rijke 24-uurs anti ageing vochtregulerende gezichtscrème. De crème hydrateert, voedt, beschermt en verzacht. Ondersteunt de natuurlijke zuurmantel, vochtgehalte en sebumlaag van de huid door de uitgebalanceerde samenstelling van vochtregulerende, voedende, anti-ageing verzorgende ingrediënten. Onder andere SPF 15 (Europese Factor, UVA en UVB Bescherming) beschermt de huid tegen huidveroudering door negatieve schadelijke UV-stralen. Door de waterproof eigenschappen blijft de crème voedend en verzorgend. Let op: dit geldt niet voor de UV bescherming. Tijdens verblijf in de zon is het advies om regelmatig de huid in te smeren met een hoge beschermingsfactor.

Gebruik:
De 4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care gebruik je dagelijks, ook in de winter, als normale dag- en nachtverzorging op een schone huid en op alle delen van gezicht, hals en decolleté. 4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care ondersteunt het vochtgehalte van de huid en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Door de grote hoeveelheid aan anti ageing werkstofcomplexen en een grote concentratie vitamine E met anti oxiderende werking houdt de creme de huid jong, strak en elastisch.

4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care is een goede bescherming tegen UV-stralen in alle jaargetijden als u zich de hele dag in de zon of buiten bevindt. Deze crème heeft goede beschermende hoge UVA+UVB beschermingsfactoren. De crème geeft de hele dag een aangenaam en verzorgd gevoel, trekt snel in de huid en hoeft niet dik aangebracht te worden maar kan wel. Een rjkere laag heeft een nog beter resultaat om de huid elastisch te houden. Werkt verzachtend voor de huid. Is tevens een fijne make-up basis, kan ook aangebracht worden in de hals en op de tere huid rond de ogen en is ook geschikt en aan te bevelen voor de mannenhuid.

4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care heeft een heerlijke frisse geur en geeft een verwennende luxe ervaring op de huid.
 

Actieve werkstoffen:

INCA INCHI OIL = is rijk aan Omega 3, 6 en 9 vetzuren. Helpt het natuurlijke vet- en vochtgehalte van de huid in balans te houden, helpt de huid te verzachten. Draagt bij aan het verbeteren van de soepelheid van de huid.

CACAO BUTTER = Cacaoboter bevat een hoog gehalte aan vitamine E en is een anti-oxidant. Is door haar voedende en verzachtende eigenschappen uitermate geschikt voor de oudere en droge huid.

 

SHEA BUTTER = Verzachtende en verzorgende werking, draagt bij aan verbetering van de huidconditie door de vochtvasthoudende werking.

 

PENTAVITIN = Bindt zich aan de huideigen proteïnen, waardoor deze de vochtopnamecapaciteit  van de huid helpt te herstellen. Draagt bij aan het onderhouden van de natuurlijke vochtbalans van de huid.

 

VITAMINE A = Speelt een rol in aanmaak van collageen en elastine.

 

VITAMINE E = Antioxidant, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  Helpt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en helpt fijne lijntjes en rimpeltjes te verzachten.

 

GLYCERINE = Houdt het vochtgehalte van de huid op peil, en zorgt voor een soepele huid.

 

UVA + UVB SPF 15 = Beschermt de huid tegen de schadelijke UV straling en helpt voortijdige natuurlijke huidveroudering tegen te gaan.