Terug naar boven!

INATURE 365 Jojoba Energize.Me 50 ml --

Product informatie

Model: 50 ml
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 75,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Door de jojoba wasbolletjes kan het product wat dikker aanvoelen en op andere momenten weer iets vloeibaarder. 
 
Wat is het: 
Crememasker met florasomes, dit zijn zachte scrub bolletjes die jojoba emolliency rechtstreeks aan de huid leveren. Dankzij speciale vochtregulerende werkstoffen wordt de huid extra gehydrateerd waardoor de huid soepel en zacht aanvoelt. Dode huidcellen en vuildeeltjes worden door de scrubbolletjes op een zachte manier verwijderd. 
 
Eigenschappen: 
intensief, voedt en hydrateert, verzacht en maakt de huid soepel. De huid blijft er jong, strak en glad uit zien.
 
Ontwikkeld voor:
Alle huidtypes.
 
 
Gebruik: 
Verdeel het crememasker gelijkmatig over het gezicht en laat 5 minuten intrekken. Masseer de INATURE 365 Jojoba-Energize.Me met vochtige vingertoppen over de huid. Gebruik het creme/scrubmasker, afhankelijk van de conditie, (minimaal) de huid 2 tot 3 keer per week. Door de zachte eigenschappen kan het masker zelfs iedere dag gebruitk worden en ook bij de rode en gevoelige huid. De dode huidcellen en vuildeeltjes worden verwijderd. Jojoba olie komt vrij en verzorgt de huid. Spoel de scrubdeeltjes en maskerrestjes af met lauwwarm water. Dit masker bevat extra grote jojoba scrub balletjes. 
 
De INATURE 365 Jojoba-Energize.Me heeft een lichte zachte unisex geur en is geschikt voor alle huidtypen. Ook geschikt bij puistjes.
 
Inhoud:
De inhoud van deze verpakking (pot) hoort niet tot de rand toe gevuld te zijn, mocht u hiervan wel een exemplaar hebben ontvangen die wel tot de rand toe gevuld is, dan heeft u extra gekregen.

Actieve werkstoffen:
 

JOJOBA OLIE  = Houdt het vochtgehalte op peil, geeft een glad en niet vet gevoel, verzacht, verzorgt en beschermt de huid. Helpt de huid op natuurlijke wijze te reinigen en te zuiveren.  Vertraagt de afgifte van talg, verzacht en verzorgt littekenweefsel en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. 50% Florasomes en 50% Floraspheres.

SHEABUTTER = Verzachtende en verzorgende werking, draagt bij aan het verbeteren van de huidconditie door de vochtvasthoudende werking.

PENTAVITIN = hydrateert en versterkt de natuurlijke huidbarričre.

SYMCALMIN = gaat irritatie van de huid tegen.

GLYCERINE = Houdt het vochtgehalte van de huid op peil, en zorgt voor een soepele huid.