Terug naar boven!

Botanical Shadow Primer -

Product informatie

Model: tube 10 g
Inhoud: 10 g
Prijs: 40,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Deze vloeibare huidskleurige primer breng je aan op de oogleden voor je de oogschaduw aanbrengt. Heel even in laten drogen en daaroverheen een laagje oogschaduw aanbrengen. De kleuren van de oogschaduw worden intenser en de Primer zorgt voor een langdurige houdbaarheid op de oogleden. Zelfs in de oogplooien. Wanneer je de Botanical Shadow Primer in twee laagjes over elkaar heen aanbrengt heeft het ook een camouflerende werking en egaliseert het de huid.

 

De verpakking is niet tot de top gevuld. Er zal dus bij een nieuw product altijd een bepaalde hoeveelheid van de verpakking uit lucht bestaan zijn.

Inci's:
Aqua (Water), Talc, Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Propylene, Glycol, Carpylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol Stearate, Stearic Acid, Cetyl Esters, Kaolin, Magnesium Aluminium Silicate, Lanolin (Lanolin Alcohol), Cetyl Alcohol, Lecithin, Triethanalamine, Isostearamide DEA, Polysorbate 80, Stearyl Alcohol, Centaurea Cyanus Flower Extract, Symphytum Officinale Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Simethicone, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Imidazolidinyl Urea.