Terug naar boven!

Effective Face Scrub - Modelling Mask --

Product informatie

Model: 200 ml
Inhoud: 200 ml
Prijs: € 99,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Wat is het: 
Effective Face Scrub - Modelling Mask is een crememasker met florasomes, dit zijn zachte scrub bolletjes die jojoba emolliency rechtstreeks aan de huid leveren. Dankzij speciale vochtregulerende werkstoffen wordt de huid extra gehydrateerd waardoor de huid soepel en zacht aanvoelt. Dode huidcellen en vuildeeltjes worden door de scrubbolletjes op een zachte manier verwijderd. 
 
Eigenschappen: 
intensief, voedt en hydrateert, verzacht en maakt de huid soepel. De huid blijft er jong, strak en glad uit zien.
 
Ontwikkeld voor:
Alle huidtypes.
 
Gebruik: 
Verdeel het crememasker gelijkmatig over het gezicht en laat 5 minuten intrekken. Masseer het Effective Face Scrub - Modelling Mask met vochtige vingertoppen over de huid. Gebruik het creme/scrubmasker, afhankelijk van de conditie, (minimaal) de huid 2 tot 3 keer per week. Door de zachte eigenschappen kan het masker zelfs iedere dag gebrui worden en ook bij de rode en gevoelige huid. De dode huidcellen en vuildeeltjes worden verwijderd. Jojoba olie komt vrij en verzorgt de huid. Spoel de scrubdeeltjes en maskerrestjes af met lauwwarm water. Dit masker bevat extra grote jojoba scrub balletjes. 
 
Effective Face Scrub - Modelling Mask heeft een lichte zachte unisex geur en is geschikt voor alle huidtypen.
 

Actieve werkstoffen:
 

JOJOBA OLIE  = Houdt het vochtgehalte op peil, geeft een glad en niet vet gevoel, verzacht, verzorgt en beschermt de huid. Helpt de huid op natuurlijke wijze te reinigen en te zuiveren.  Vertraagt de afgifte van talg, verzacht en verzorgt littekenweefsel en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. 50% Florasomes en 50% Floraspheres.

SHEABUTTER = Verzachtende en verzorgende werking, draagt bij aan het verbeteren van de huidconditie door de vochtvasthoudende werking.

PENTAVITIN = hydrateert en versterkt de natuurlijke huidbarričre.

SYMCALMIN = gaat irritatie van de huid tegen.

GLYCERINE = Houdt het vochtgehalte van de huid op peil, en zorgt voor een soepele huid.