Terug naar boven!

Intensive Moisturizing Mask --

Product informatie

Model: dispenser 150 ml Ongeparfumeerd zonder kleurstoffen
Inhoud: 150 ml
Prijs: € 130,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Intensief vochtverzorgend, rijk voedend masker. Helpt het natuurlijke vochtgehalte van de huid te ondersteunen. De huid voelt direct zacht en soepel aan door een optimaal complex van voedende en hydraterende werkstoffen. Een cocktail aan vitamines kunnen rimpels verzachten, de gevolgen van het ouder worden vertragen en de kans op vroegtijdige rimpels verkleinen. Regelmatig gebruik van dit masker beschermt de huid tegen veroudering en houdt de huid elastisch.
 
Gebruik:
Breng 2 keer per week een royale laag Intensive Moisturizing Mask aan op de schone huid en laat het 10 minuten inwerken. Wanneer u Intensive Moisturizing Mask ‘s avonds gebruikt kunt u de resten na de inwerktijd met een tissue verwijderen. Een nachtcrème is dan overbodig. Gebruikt u dit masker ‘s morgens, was dan na de inwerktijd de resten van het gezicht met lauwwarm water en vervolg met de normale dagelijkse verzorging. Het masker wordt niet hard. Intensive Moisturizing Mask kan een beetje tintelen door de intensiteit van de ingrediënten. Het zal na enkele minuten verdwijnen. 
 
Tip: Gebruik Intensive Moisturizing Mask na een dag vol zonneschijn (indien de huid goed is beschermd tegen UV stralen). Het masker is geen after sun product maar is hydraterend en verzorgend. De huid ziet er hierna weer verzorgd en stralend uit.
  
Geschikt voor alle huidtypen.
 

Actieve werkstoffen:

SEPILIFT  = Natuurlijk product die huidveroudering tegengaat, beschermt en vrije radicalen bestrijdt. Verbetert en verstevigt de elasticiteit van de huid. 

TEUNISBLOEM OLIE = Uitstekende verzorgende en revitaliserende werking die de huid helpt te versoepelen.

SHEA BUTTER = Verzachtende en verzorgende werking, helpt de huidconditie door de vochtvasthoudende werking te verbeteren.

CAMMELLIA OIL = Bevat voedende, verzachtende en verzorgende en beschermende eigenschappen.

VITAMINE A = Speelt een rol in aanmaak van collageen en elastine.

VITAMINE E = Antioxidant, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zorgt ervoor dat vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan en helpt rimpelvorming te vertragen.

GLYCERINE = Houdt het vochtgehalte van de huid op peil, en zorgt voor een soepele huid.

 

De dispenser is een doorzichtige verpakking. De crème komt bij een nieuw product tot ongeveer net onder het "Inden-wapenschild" merkteken. Bij het afvullen blijven er altijd luchtbelletjes in de crème. Soms vormen die een wat grotere luchtbel. Dit heeft geen effect op het product. Het vacuümpompsysteem aan de bovenkant is vrij groot. De eerste keer moet deze ruimte helemaal gevuld worden met crème om het vacuümmechanisme in werking te zetten, waardoor het onderste afsluitplaatje een groot stuk omhoog komt. Het kan dan lijken alsof er niet voldoende in de verpakking zit, maar dat is niet zo.