Terug naar boven!

Extra Mild Massage Cleanser Original --

Product informatie

Model: aluminium flacon 200 ml
Inhoud: 200 ml
Prijs: 45,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Heel polulair product, LET OP: dit product wordt geleverd in een mooie duurzame, onbreekbare aluminium flacon! Zie tweede foto. (Niet leverbaar in de transparante fles.)

Zeer milde maar intensief voedende reiniging voor de gezichtshuid. De huid zal na de reiniging zacht en soepel aanvoelen. Vitaminen houden de huid jong en beschermen tegen invloeden van buitenaf die de huid kunnen verouderen.

Gebruik:
Masseer de zachte reiniging met ring- en middelvinger licht over het gezicht. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de huid. Make-up en vuildeeltjes worden grondig verwijderd. U kunt de Nature Friendly Original Extra Mild Massage Cleanser ook als oogreiniging gebruiken. Het verwijdert alle oogmake-up behalve hardnekkige waterproof mascara. Druk niet te zwaar op de ogen tijdens het reinigen. Dit voorkomt dat de Nature Friendly Original Extra Mild Massage Cleanser in uw ogen komt en de ogen kan irriteren of een waasje kan geven. Neem de Nature Friendly Original Extra Mild Massage Cleanser af met een wattenschijfje en lauwwarm water. Deze milde reiniger is geschikt voor elk huidtype, zelfs de zeer gevoelige. Verfris de huid en bereid haar voor op de cremes en andere huidverzorging met Ariane Inden Extremely Soft Balancing Lotion.

Nature Friendly Original Extra Mild Massage Cleanser is geschikt voor alle huidtypen. Ook geschikt speciaal voor de gevoelige huid.

Actieve werkstoffen:

ZOETE AMANDELOLIE = rijk aan vitamine A en B. Heeft een reinigende en verzachtende werking. Rijk aan kalium, fosfor, calcium, magnesium, zwavelchloor, natrium en ijzer.

SOJA OLIE = rijk aan vitaminen en mineralen. De olie trekt zeer snel in de huid. Sojabon is een zeer veelzijdige olie die verzachtend werkt en de huid soepel houdt.

SYMCALMIN = heeft een kalmerende en verzachtende werking op de huid.

ALLANTOINE = heeft een vochtinbrengende werking.

VITAMINE A  = Speelt een rol in aanmaak van collageen en elastine. Helpt de elasticiteit te verhogen. Draagt bij in het proces van celvernieuwing.

VITAMINE E = Antioxidant, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zorgt ervoor dat vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan en helpt rimpelvorming te vertragen.

GROENE THEE = een antioxidant. Beschermt tegen UV stralen en vrije radicalen.

GLYCERINE = Houdt het vochtgehalte van de huid op peil, en zorgt voor een soepele huid.

 

Voor deze Extra Mild Massage Cleanser hebben we nieuwe verpakkingen. Op verzoek van klanten voor dichte verpakkingen hebben we gekozen voor duurzaam aluminium. Dit materiaal wordt bij de afvalverwerkers uit het afval geselecteerd en opnieuw gerecycled zodat het mooie materiaal weer steeds opnieuw gebruikt wordt. Verder hebben deze verpakkingen ook verschillende voordelen. Onze originele verpakkingen kunnen ook weer gebruikt worden in de toekomst. Beide varianten hebben veel voordelen.