Terug naar boven!

4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care -- Let op SPF 50

Product informatie

Model: Pot 50 ml
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 80,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Wat is het:
  • Intens hydraterende en voedende crème met hoge UVA- en UVB bescherming SPF 50
  • Water- & weatherproof huidverzorging voor alle jaargetijden die de natuurlijke beschermingslaag en het natuurlijke vochtgehalte ondersteunt.
4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care SPF 50 is een rijke 24-uurs anti ageing vochtregulerende gezichtscrème. De crème hydrateert, voedt, beschermt en verzacht. Ondersteunt de natuurlijke zuurmantel, vochtgehalte en sebumlaag van de huid door de uitgebalanceerde samenstelling van vochtregulerende, voedende, anti-ageing verzorgende ingrediënten. Onder andere SPF 50 (Europese Factor, UVA en UVB Bescherming) beschermt de huid tegen huidveroudering door negatieve schadelijke UV-stralen. Door de waterproof eigenschappen blijft de crème voedend en verzorgend. Let op: dit geldt niet voor de UV bescherming. Tijdens verblijf in de zon is het advies om regelmatig de huid in te smeren met een hoge beschermingsfactor.

Gebruik:
De 4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care gebruik je dagelijks, ook in de winter, als normale dag- en nachtverzorging op een schone huid en op alle delen van gezicht, hals en decolleté. 4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care ondersteunt het vochtgehalte van de huid en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Door de grote hoeveelheid aan anti ageing werkstofcomplexen en een grote concentratie vitamine E met anti oxiderende werking houdt de creme de huid jong, strak en elastisch.

4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care is een goede bescherming tegen UV-stralen in alle jaargetijden als u zich de hele dag in de zon of buiten bevindt. Deze crème heeft goede beschermende hoge UVA+UVB beschermingsfactoren. De crème geeft de hele dag een aangenaam en verzorgd gevoel, trekt snel in de huid en hoeft niet dik aangebracht te worden maar kan wel. Een rjkere laag heeft een nog beter resultaat om de huid elastisch te houden. Werkt verzachtend voor de huid. Is tevens een fijne make-up basis, kan ook aangebracht worden in de hals en op de tere huid rond de ogen en is ook geschikt en aan te bevelen voor de mannenhuid.

4 Seasons Anti Age Weatherproof Skin Care heeft een heerlijke frisse geur en geeft een verwennende luxe ervaring op de huid.
 
-Dit is niet de matterende variant. De matterende variant is in de 50 ml pot verkrijgbaar-

Actieve werkstoffen:

PENTAVITIN = Bindt zich aan de huideigen proteïnen, waardoor deze de vochtopnamecapaciteit  van de huid helpt te herstellen. Helpt de natuurlijke vochtbalans te onderhouden van de huid. Geeft hydratatie aan de huid tot wel 72 uur.

SEPILIFT  = Natuurlijk product dat huidveroudering helpt tegen te gaan. Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels. Beschermt tegen vrije radicalen en helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Panthenol = verzacht de huid en draagt bij aan het natuurlijk huidherstel.

ALLANTOIN = verzacht de huid en draagt bij aan de verzorging en voor een natuurlijk huidherstel.

Bisabolol:  Verzacht de huid.

Vitamine E = Anti-oxidant, beschermt de huid tegen weersinvloeden.

Tijm extract =  Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf,  helpt de huid te herstellen.

UVA + UVB SPF 50 = Beschermt de huid tegen de schadelijke UV straling en helpt voortijdige huidveroudering tegen te gaan.