Terug naar boven!

Extremely Soft Balancing Lotion --

Product informatie

Model: aluminium flacon 200 ml
Inhoud: 200 ml
Prijs: 38,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Populair product. Deze lotion wordt nu in mooie duurzame, onbreekbare aluminium flacon geleverd. Zie 2e foto bij de product omschrijving. Deze lotion komt niet in een doorzichtige flacon. Extremely Soft Balancing Lotion hydrateert en verzacht. De lotion haalt de laatste restanten van de reiniging weg en bevat intensieve vochtregulerende werkstoffen. Houdt de huid zacht en fris, U gebruikt het product 2 keer per dag in de ochtend en de avond.

Voor deze Extremely Soft Balancing Lotion hebben we nieuwe verpakkingen. Op verzoek van klanten voor dichte verpakkingen hebben we gekozen voor duurzaam aluminium. Dit materiaal wordt bij de afvalverwerkers uit het afval geselecteerd en opnieuw gerecycled zodat het mooie materiaal weer steeds opnieuw gebruikt wordt. Verder hebben deze verpakkingen ook verschillende voordelen. Onze originele verpakkingen kunnen ook weer gebruikt worden in de toekomst. Beide varianten hebben veel voordelen.

Gebruik:
Breng de lotion met een wattenschijfje aan op het gezicht. De huid wordt zacht en voelt fris en schoon aan. Ariane Inden Extremely Soft Balancing Lotion hydrateert de huid. Extremely Soft Balancing Lotion is een prettige voorbereiding op de verzorging.  Drenk 2 watjes in de lotion en leg dit 5 minuten onder de ogen als ontspannend oogcompres, heerlijk bij vermoeide ogen. Deze milde lotion is geschikt voor iedere huidconditie. Speciaal aan te bevelen bij de gevoelige, vocht- of vetarme huid. Bevat geen alcohol.

Extremely Soft Balancing Lotion heeft een lichte zachte unisex geur en is geschikt voor alle huidtypen. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

Actieve werkstoffen:

Matrixyl 3000 = draagt bij het natuurlijke huidverouderingsproces te vertragen (anti-ageing), helpt rimpeltjes minder zichtbaar te maken    

Hydroviton 24 = Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden, hydraterende werking

Aloe vera = Verzacht en hydrateert de huid