Terug naar boven!

Intense Polishing Scrub -- -> Nu HYDRATING GENTLE FACE SCRUB

Product informatie

Model: dispenser 150 ml
Inhoud: 150 ml
Prijs: € 38,00
Voeg toe aan mijn winkelwagen

Omschrijving

Bijna uitverkocht. Special! -> Wanneer je dit product bestelt dan ontvang je automatisch de Hydrating Gentle Face Scrub 150 ml! Tip: mocht je heel graag de Intense Polishing Scrub ontvangen vraag dan bij de bestelling in de opmerkingen of deze er nog is, is deze er niet dan ontvang je als Special de Hydrating Gentle Face Scrub 150 ml!

Zacht, milde en intensieve scrubreiniging op cremebasis. De Intense Polishing Scrub bevat biologisch afbreekbare scrubdeeltjes. De hoeveelheid fijne scrubdeeltjes zijn optimaal aanwezig waardoor de scrub intensief maar op verantwoorde wijze haar werk kan doen. Deze verantwoorde wijze zal ook voor het milieu een groot deel meespelen, de biologisch afbreekbare scrubdeeltjes worden op natuurlijke wijze afgebroken. De juiste hardheid van de deeltjes zijn optimaal afgestemd om de huid op een intensieve maar zachte manier te scrubben. De intensieve werkstoffen zorgen voor een mooie, gladde en zijdezachte huid.

Gebruik:
Masseer deze zachte scrub-crème met draaiende bewegingen over de vochtige huid. Hoe droger de huid hoe intensiever de werking van de scrub. De dode huidcellen en vuildeeltjes worden verwijderd en de poriën worden (diep) gereinigd. Spoel de scrubdeeltjes af met lauwwarm water. Dankzij speciale vochtregulerende en vochtinbrengende werkstoffen wordt de huid met extra vocht verzorgd, voelt de huid zacht en soepel aan en blijft langer jong. Intense Polishing Scrub ondersteunt de natuurlijke huidvernieuwing waardoor de huid langer jong en strak blijft.

Scrub, afhankelijk van de huidconditie, de huid 2 tot 3 keer per week. De Intense Polishing Scrub heeft een heerlijke zachte unisex geur.

 

Actieve werkstoffen:
Fijne scrubdeeltjes: verwijderen de dode huidcellen en zorgen voor een diepgereinigde huid en een zijdezacht gevoel.

Glycerin: Ondersteunt de huid om het vochtgehalte op peil te brengen. Heeft een vochtvasthoudende werking.

 

De dispenser is een doorzichtige verpakking. De crème komt bij een nieuw product tot ongeveer net onder het "Inden-wapenschild" merkteken. Bij het afvullen blijven er altijd luchtbelletjes in de crème. Soms vormen die een wat grotere luchtbel. Dit heeft geen effect op het product. Het vacuümpompsysteem aan de bovenkant is vrij groot. De eerste keer moet deze ruimte helemaal gevuld worden met crème om het vacuümmechanisme in werking te zetten, waardoor het onderste afsluitplaatje een groot stuk omhoog komt. Het kan dan lijken alsof er niet voldoende in de verpakking zit, maar dat is niet zo.